10 Mayıs 2013 Cuma

Chessington World Of Adventures Resort Hotel
(Chessington)



Chessington World Of Adventures Resort Hotel, tam anlamıyla bir macera oteli. Otelin içersin de,Aile Tema Parkı,Hayvanat Bahçesi, Sea Life Merkezi ve daha çocukların kendinden geçecekleri organizasyonlar mevcut.Theme Park'ta yer alan oyuncaklardan bazıları şunlar;Zufari,Madagascar Live,Kobra,Vampire,Dragon Falls,Wild Factor,Extreme Game Zone,Rattlesnake,Jungle Bus,Flying Jumbos,Hocus Posuc Holl,Sea Dragons,Carausel...

Hayvanat Bahçesi

Tiger at Chessington Zoo in Surrey, UK

Otelin içinde yer alan bu hayvanat bahçesi gerçekten de görülmeye değer.İçersin de değişik ülkelerden gelen tam 1.000 adet egzotik hayvan bulunmakta.Özellikle su canlılarıyla yapılan showlar çok ilgi çekmete.

Sea Land'i kesinlikle unutmamak lazım.Aklınıza gelmicek binbir çeşit balığı burada görmeniz,tanımanız ve hatta onlarla birlikte yüzmeniz bile mümkün.

ODALAR 

Otelin odasına uyurken sabah uyandığınızda ve cama baktığınız da karşınıza yürüyen zebralar çıkabilir.Yada ordan oraya zıplayan maymunlar.Bunlara hiç şaşırmayın.Bu otelde herşey mümkün:) 
5 çeşit otel odaları bulunmakta.Odaların hepsi değişik zevklere göre dizayn edilmiştir.Özellikle çocuk odaları konforlu olmakla birlikte muhteşem bi dekora sahiptir.Odalar,standart room,family room,executive room,themed room,accesible room olarak ayrılmaktadır.

İşte sizin ve çocuğunuzun çok güzel vakit geçirebileği otelin fiyat listesi;

Kişi başı,1 gece :150 dolar(standart oda)
Tek çocuklu bir aile,1 gece: 250 dolar (family room)
İki çocuklu bir aile,1 gece:300 dolar (family room)
İki çocuk,tek oda,1 gece:100 dolar (themed room)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder